Selecteer een pagina

Over Car Repair Den Bosch

Car Repair Den Bosch is hét adres in Den Bosch als het gaat om onderhoud van personen-, zakelijke en leaseauto’s. Sinds jaar en dag word er met passie gewerkt aan het juist onderhouden van voertuigen.

Bij Car Repair Den Bosch kunt u terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden aan uw personenauto, bedrijfsauto of camper. Door de werkplaats zo in te delen dat zelfs verhoogde en verlengde voertuigen zonder enige moeite onderhouden kunnen worden in de werkplaats van Car Repair Den Bosch.

De reparaties die wij zoal uitvoeren zijn zeer divers. Van de kleinste tot de grootste reparaties kunnen uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan:

– Verlichting vervangen (zowel halogeen als xenon)
– Motoronderhoud, zowel de aanbouwdelen als volledige revisie
– Onderstel van stuurkogels tot complete wielophangingen en wiellagers
– Elektronica diagnose aan alle systemen. Van ABS tot ESP tot regensensoren
– Onderstel diagnose
– Schadereparaties
– Wieluitlijning en bandenreparaties
– Spuitwerk

De bovenstaande werkzaamheden zijn een kleine greep uit het aanbod. Het aanbod is zo groot dat Car Repair Den Bosch zich in alle vakgebieden van de autobranche bezig houd.

Door de jarenlange ervaring in de motorenrevisie van zowel de benzine – als dieselmotoren kunnen problemen vroegtijdig gedetecteerd worden en zo hoge rekeningen voorkomen worden.

Ons aanbod

Halogeen- of xenon verlichting vervangen, onderhoud (zowel kleine als grote beurt), kappen en velgen spuiten, auto uitlezen, reparatie en vervanging van onderdelen, aankoop keuring, remmen controleren en repareren en nog veel meer!

Contact

Daviottenweg 24
5222 BH 's-Hertogenbosch

Mob: 06 -40058606
info@carrepairdenbosch.nl
www.carrepairdenbosch.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 uur – 18:00 uur
Dinsdag 09:00 uur – 18:00 uur
Woensdag 09:00 uur – 18:00 uur
Donderdag 09:00 uur – 18:00 uur
Vrijdag 09:00 uur – 18:00 uur
Zaterdag - op afspraak
Zondag - gesloten